Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 83 gevonden artikelen
 
 
  Biochemical composition, drying kinetics and chromatic parameters of red pepper as affected by cultivars and drying methods
 
 
Titel: Biochemical composition, drying kinetics and chromatic parameters of red pepper as affected by cultivars and drying methods
Auteur: Pinar, Hasan
Çetin, Necati
Ciftci, Beyza
Karaman, Kevser
Kaplan, Mahmut
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 102 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 83 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland