Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Changes in fatty acids and formation of carbonyl compounds during frying of rice cakes and hairtails
 
 
Titel: Changes in fatty acids and formation of carbonyl compounds during frying of rice cakes and hairtails
Auteur: Liu, Shanshan
Zhong, Yadong
Shen, Mingyue
Yan, Yuxuan
Yu, Yanpeng
Xie, Jianhua
Nie, Shaoping
Xie, Mingyong
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 101 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland