Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Corrigendum to “Analysis of edible rate and nutritional quality of Scylla paramamosain with different degrees of ovarian plumpness’’ [J. Food Compos. Anal. 98 (2021) 103817]
 
 
Titel: Corrigendum to “Analysis of edible rate and nutritional quality of Scylla paramamosain with different degrees of ovarian plumpness’’ [J. Food Compos. Anal. 98 (2021) 103817]
Auteur: Peng, Yingying
Yu, Huaihua
Xu, Wenjun
He, Jie
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 101 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland