Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 48 gevonden artikelen
 
 
  Analysis of the content of mechanically separated poultry meat in sausage using computing microtomography
 
 
Titel: Analysis of the content of mechanically separated poultry meat in sausage using computing microtomography
Auteur: Nagdalian, A.A.
Rzhepakovsky, I.V.
Siddiqui, S.A.
Piskov, S.I.
Oboturova, N.P.
Timchenko, L.D.
Lodygin, A.D.
Blinov, A.V.
Ibrahim, S.A.
Verschenen in: Journal of food composition and analysis
Paginering: Jaargang 100 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Inc.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 48 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland