Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 7 van 36 gevonden artikelen
 
 
  Components interactions and changes at molecular level in maize flour-based blends as affected by the extrusion process. A multi-analytical approach
 
 
Titel: Components interactions and changes at molecular level in maize flour-based blends as affected by the extrusion process. A multi-analytical approach
Auteur: Rolandelli, Guido
Gallardo-Navarro, Yoja Teresa
García Pinilla, Santiago
Farroni, Abel Eduardo
Gutiérrez-López, Gustavo Fidel
Buera, María del Pilar
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 99 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2021
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 7 van 36 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland