Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 33 van 38 gevonden artikelen
 
 
  Sensory and physicochemical properties of whole wheat salted noodles under different preparations of bran
 
 
Titel: Sensory and physicochemical properties of whole wheat salted noodles under different preparations of bran
Auteur: Sim, Eunyeong
Park, Eunhee
Ma, Fengyun
Baik, Byung-Kee
Fonseca, Jorge M.
Delwiche, Stephen R.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 96 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 33 van 38 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland