Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Comparative study on the effects of buckwheat by roasting: Antioxidant properties, nutrients, pasting, and thermal properties
 
 
Titel: Comparative study on the effects of buckwheat by roasting: Antioxidant properties, nutrients, pasting, and thermal properties
Auteur: Ma, Qian
Zhao, Yue
Wang, Hong-Lu
Li, Jing
Yang, Qing-Hua
Gao, Li-Cheng
Murat, Toktar
Feng, Bai-Li
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 95 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland