Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 57 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Relationship between starch fine molecular structures and cooked wheat starch digestibility
 
 
Titel: Relationship between starch fine molecular structures and cooked wheat starch digestibility
Auteur: Obadi, Mohammed
Li, Cheng
Li, Qingqing
Li, Xue
Qi, Yajing
Xu, Bin
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 95 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 57 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland