Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 24 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Effects of ultrasonic treatment on the cooking and fermentation properties of Shanlan rice
 
 
Titel: Effects of ultrasonic treatment on the cooking and fermentation properties of Shanlan rice
Auteur: Yang, Zixuan
Lin, Xue
Wang, Lu
Li, Congfa
Liu, Sixin
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 95 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 24 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland