Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 16 van 72 gevonden artikelen
 
 
  Effect of curdlan on the quality of frozen-cooked noodles during frozen storage
 
 
Titel: Effect of curdlan on the quality of frozen-cooked noodles during frozen storage
Auteur: Liang, Ying
Qu, Zhuoting
Liu, Mei
Wang, Jinshui
Zhu, Mengfei
Liu, Zhilei
Li, Jie
Zhan, Xiaobei
Jia, Feng
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 95 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 16 van 72 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland