Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of solid state fermentation by Enterococcus faecalis M2 on antioxidant and nutritional properties of wheat bran
 
 
Titel: Effect of solid state fermentation by Enterococcus faecalis M2 on antioxidant and nutritional properties of wheat bran
Auteur: Mao, Menglan
Wang, Pei
Shi, Kexin
Lu, Zhaoxin
Bie, Xiaomei
Zhao, Haizhen
Zhang, Chong
Lv, Fengxia
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 94 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland