Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
 
  Effect of immature wheat flour on nutritional and technological quality of sourdough bread
 
 
Titel: Effect of immature wheat flour on nutritional and technological quality of sourdough bread
Auteur: Çetin-Babaoğlu, Hümeyra
Arslan-Tontul, Sultan
Akın, Nihat
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 94 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 15 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland