Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 44 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Physico-chemical properties of flour, dough and bread from wheat and hydrothermally-treated finger millet
 
 
Titel: Physico-chemical properties of flour, dough and bread from wheat and hydrothermally-treated finger millet
Auteur: Onyango, Calvin
Luvitaa, Susan Karenya
Unbehend, Guenter
Haase, Norbert
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 93 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 44 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland