Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 29 van 51 gevonden artikelen
 
 
  FT-Raman and FT-IR studies of the gluten structure as a result of model dough supplementation with chosen oil pomaces
 
 
Titel: FT-Raman and FT-IR studies of the gluten structure as a result of model dough supplementation with chosen oil pomaces
Auteur: Rumińska, Weronika
Szymańska-Chargot, Monika
Wiącek, Dariusz
Sobota, Aldona
Markiewicz, Karolina H.
Wilczewska, Agnieszka Z.
Miś, Antoni
Nawrocka, Agnieszka
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 93 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 29 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland