Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 51 gevonden artikelen
 
 
  Enhancing three phenolic fractions of oats (Avena sativa L.) and their antioxidant activities by solid-state fermentation with Monascus anka and Bacillus subtilis
 
 
Titel: Enhancing three phenolic fractions of oats (Avena sativa L.) and their antioxidant activities by solid-state fermentation with Monascus anka and Bacillus subtilis
Auteur: Chen, Gong
Liu, Yan
Zeng, Jiarui
Tian, Xiaofei
Bei, Qi
Wu, Zhenqiang
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 93 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 51 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland