Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of partial-vacuum baking for gluten-free bread: Effects on quality attributes and storage properties
 
 
Titel: Evaluation of partial-vacuum baking for gluten-free bread: Effects on quality attributes and storage properties
Auteur: Tuta Şimşek, Sezin
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 91 () nr. C pagina's p.
Jaar: 2020
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland