Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 13 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Improving whole wheat dough tenacity and extensibility: A new kneading process
 
 
Titel: Improving whole wheat dough tenacity and extensibility: A new kneading process
Auteur: Cappelli, Alessio
Guerrini, Lorenzo
Cini, Enrico
Parenti, Alessandro
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 90 (2019) nr. C pagina's p.
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 13 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland