Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 14 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Effect of processing on the phenolic contents, antioxidant activity and volatile compounds of sorghum grain tea
 
 
Titel: Effect of processing on the phenolic contents, antioxidant activity and volatile compounds of sorghum grain tea
Auteur: Xiong, Yun
Zhang, Pangzhen
Luo, Jiaqian
Johnson, Stuart
Fang, Zhongxiang
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 85 (2019) nr. C pagina's 6-14
Jaar: 2019
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 14 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland