Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Chemical characterization, functionality, and baking quality of intermediate wheatgrass (Thinopyrum intermedium)
 
 
Titel: Chemical characterization, functionality, and baking quality of intermediate wheatgrass (Thinopyrum intermedium)
Auteur: Rahardjo, Citra P.
Gajadeera, Chathurada S.
Simsek, Senay
Annor, George
Schoenfuss, Tonya C.
Marti, Alessandra
Ismail, Baraem P.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 83 () nr. C pagina's 266-274
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland