Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 37 gevonden artikelen
 
 
  Predictive models of the rheological properties and optimal water content in doughs: An application to ancient grain flours with different degrees of refining
 
 
Titel: Predictive models of the rheological properties and optimal water content in doughs: An application to ancient grain flours with different degrees of refining
Auteur: Cappelli, Alessio
Cini, Enrico
Guerrini, Lorenzo
Masella, Piernicola
Angeloni, Giulia
Parenti, Alessandro
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 83 () nr. C pagina's 229-235
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 37 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland