Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 25 gevonden artikelen
 
 
  High-amylose starch as a new ingredient to balance nutrition and texture of food
 
 
Titel: High-amylose starch as a new ingredient to balance nutrition and texture of food
Auteur: Zhong, Yuyue
Zhu, Heyuan
Liang, Wenxin
Li, Xu
Liu, Linsan
Zhang, Xudong
Yue, Huifen
Xue, Jiquan
Liu, Xingxun
Guo, Dongwei
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 81 () nr. C pagina's 8-14
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 25 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland