Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 31 gevonden artikelen
 
 
  Comparison of pregelatinization methods on physicochemical, functional and structural properties of tartary buckwheat flour and noodle quality
 
 
Titel: Comparison of pregelatinization methods on physicochemical, functional and structural properties of tartary buckwheat flour and noodle quality
Auteur: Sun, Xiaojing
Li, Wenhao
Hu, Yayun
Zhou, Xingjie
Ji, Mengying
Yu, Didi
Fujita, Kaori
Tatsumi, Eizo
Luan, Guangzhong
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 80 (2018) nr. C pagina's 63-71
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland