Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 30 van 31 gevonden artikelen
 
 
  The quality of steam-cooked rice bread is directly linked with the level of starch gelatinization and the fluidity of fermented dough
 
 
Titel: The quality of steam-cooked rice bread is directly linked with the level of starch gelatinization and the fluidity of fermented dough
Auteur: Houngbédji, Marcel
Madodé, Yann E.
Mestres, Christian
Akissoé, Noël
Manful, John
Matignon, Brigitte
Grabulos, Joël
Joseph Hounhouigan, D.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 80 (2018) nr. C pagina's 1-8
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 30 van 31 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland