Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 31 gevonden artikelen
 
 
  A closer look at the bread making process and the quality of bread as a function of the degree of preharvest sprouting of wheat (Triticum aestivum)
 
 
Titel: A closer look at the bread making process and the quality of bread as a function of the degree of preharvest sprouting of wheat (Triticum aestivum)
Auteur: Olaerts, Heleen
Vandekerckhove, Laurence
Courtin, Christophe M.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 80 (2018) nr. C pagina's 188-197
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 31 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland