Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 75 gevonden artikelen
 
 
  Characteristics of annealed glutinous rice flour and its formation of fast-frozen dumplings
 
 
Titel: Characteristics of annealed glutinous rice flour and its formation of fast-frozen dumplings
Auteur: Li, Yue
Ding, Guangqin
Yokoyama, Wallace
Zhong, Fang
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 79 (2018) nr. C pagina's 106-112
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 75 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland