Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 21 van 75 gevonden artikelen
 
 
  Effect of new generation enzymes addition on the physical, viscoelastic and textural properties of traditional Mexican sweet bread
 
 
Titel: Effect of new generation enzymes addition on the physical, viscoelastic and textural properties of traditional Mexican sweet bread
Auteur: Barbosa-Ríos, J.A.
Castillón-Jardón, J.
Guadarrama-Lezama, A.Y.
Alvarez-Ramirez, J.
Meraz, M.
Carrillo-Navas, H.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 79 (2018) nr. C pagina's 160-167
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 21 van 75 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland