Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 12 van 75 gevonden artikelen
 
 
  Complexation of high amylose rice starch and hydrocolloid through dry heat treatment: Physical property and in vitro starch digestibility
 
 
Titel: Complexation of high amylose rice starch and hydrocolloid through dry heat treatment: Physical property and in vitro starch digestibility
Auteur: Oh, Im Kyung
Bae, In Young
Lee, Hyeon Gyu
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 79 (2018) nr. C pagina's 341-347
Jaar: 2018
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 12 van 75 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland