Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
 
  Effect of steam explosion on enzymatic hydrolysis and baking quality of wheat bran
 
 
Titel: Effect of steam explosion on enzymatic hydrolysis and baking quality of wheat bran
Auteur: Aktas-Akyildiz, E.
Mattila, O.
Sozer, N.
Poutanen, K.
Koksel, H.
Nordlund, E.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 78 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 4 van 11 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland