Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 37 van 40 gevonden artikelen
 
 
  The potential of naked barley sourdough to improve the quality and dietary fibre content of barley enriched wheat bread
 
 
Titel: The potential of naked barley sourdough to improve the quality and dietary fibre content of barley enriched wheat bread
Auteur: Pejcz, Ewa
Czaja, Anna
Wojciechowicz-Budzisz, Agata
Gil, Zygmunt
Spychaj, Radosław
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 77 (2017) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 37 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland