Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 5 van 28 gevonden artikelen
 
 
  Cellular structure and rheological properties of shaped fermented wheat flour dough
 
 
Titel: Cellular structure and rheological properties of shaped fermented wheat flour dough
Auteur: Sandoval, Aleida J.
Chaunier, Laurent
Chiron, Hubert
Della Valle, Guy
Réguerre, Anne-Laure
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 73 (2017) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2017
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 5 van 28 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland