Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 18 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Improved functional properties of pasta: Enrichment with amaranth seed flour and dried amaranth leaves
 
 
Titel: Improved functional properties of pasta: Enrichment with amaranth seed flour and dried amaranth leaves
Auteur: Cárdenas-Hernández, Alexandra
Beta, Trust
Loarca-Piña, Guadalupe
Castaño-Tostado, Eduardo
Nieto-Barrera, Jorge O.
Mendoza, Sandra
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 72 (2016) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 18 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland