Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 15 van 24 gevonden artikelen
 
 
  Frozen baguette bread dough I. Rheological behavior during storage
 
 
Titel: Frozen baguette bread dough I. Rheological behavior during storage
Auteur: Rashidi, Afshin
HadiNezhad, Mehri
Rajabzadeh, Naser
Yarmand, Mohammad-Saied
Nemati, Sarah
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 72 (2016) nr. C pagina's 6 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 15 van 24 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland