Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 34 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Oxidation of commercial (α-type) zein with hydrogen peroxide improves its hydration and dramatically increases dough extensibility even below its glass transition temperature
 
 
Titel: Oxidation of commercial (α-type) zein with hydrogen peroxide improves its hydration and dramatically increases dough extensibility even below its glass transition temperature
Auteur: Taylor, John R.N.
Johnson, Stuart K.
Taylor, Janet
Njila, Sharon
Jackaman, Connie
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 70 (2016) nr. C pagina's 108-115
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 34 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland