Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 31 van 43 gevonden artikelen
 
 
  Optimization of bread firmness, specific loaf volume and sensory acceptability of bread with soluble fiber and different water levels
 
 
Titel: Optimization of bread firmness, specific loaf volume and sensory acceptability of bread with soluble fiber and different water levels
Auteur: Mudgil, Deepak
Barak, Sheweta
Khatkar, B.S.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 70 (2016) nr. C pagina's 186-191
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 31 van 43 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland