Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 22 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Effect of lipid incorporation on functional properties of wheat gluten based edible films
 
 
Titel: Effect of lipid incorporation on functional properties of wheat gluten based edible films
Auteur: Rocca-Smith, Jeancarlo R.
Marcuzzo, Eva
Karbowiak, Thomas
Centa, Jessica
Giacometti, Marco
Scapin, Francesco
Venir, Elena
Sensidoni, Alessandro
Debeaufort, Frédéric
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 69 (2016) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 22 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland