Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
   volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 1 van 27 gevonden artikelen
 
 
  Alterations of starch structure lead to increased resistant starch of steamed rice: Identification of high resistant starch rice lines
 
 
Titel: Alterations of starch structure lead to increased resistant starch of steamed rice: Identification of high resistant starch rice lines
Auteur: Tsuiki, Kaori
Fujisawa, Haruka
Itoh, Ayaka
Sato, Masao
Fujita, Naoko
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 68 (2016) nr. C pagina's 5 p.
Jaar: 2016
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 1 van 27 gevonden artikelen
 
   volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland