Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Vitreosity, its stability and relationship to protein content in durum wheat
 
 
Titel: Vitreosity, its stability and relationship to protein content in durum wheat
Auteur: Sieber, Alisa-N.
Würschum, Tobias
Longin, C. Friedrich H.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 61 (2015) nr. C pagina's 7 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 20 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland