Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Optimisation of rheological properties of gluten-free doughs with HPMC, psyllium and different levels of water
 
 
Titel: Optimisation of rheological properties of gluten-free doughs with HPMC, psyllium and different levels of water
Auteur: Mancebo, Camino M.
San Miguel, Miguel Ángel
Martínez, Mario M.
Gómez, Manuel
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 61 (2015) nr. C pagina's 8 p.
Jaar: 2015
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland