Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 25 van 30 gevonden artikelen
 
 
  Suitability of enzymatic hydrolyzates of extracted gluten from fresh pasta by-product used as bread improvers
 
 
Titel: Suitability of enzymatic hydrolyzates of extracted gluten from fresh pasta by-product used as bread improvers
Auteur: Ellouzi, Soumaya Zouari
Driss, Dorra
Maktouf, Sameh
Blibech, Monia
Affes, Manel
Kamoun, Hounaida
Chaabouni, Semia Ellouze
Ghorbel, Raoudha Ellouze
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 60 (2014) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 25 van 30 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland