Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 40 gevonden artikelen
 
 
  Combined effects of glucose oxidase, papain and xylanase on browning inhibition and characteristics of fresh whole wheat dough
 
 
Titel: Combined effects of glucose oxidase, papain and xylanase on browning inhibition and characteristics of fresh whole wheat dough
Auteur: Yang, Tianyi
Bai, Yuxiang
Wu, Fengfeng
Yang, Na
Zhang, Yanjie
Bashari, Mohanad
Jin, Zhengyu
Xu, Xueming
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 60 (2014) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 40 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland