Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 10 van 21 gevonden artikelen
 
 
  Hydration, polymerization and rheological properties of frozen gluten-water dough as influenced by thermostable ice structuring protein extract from Chinese privet (Ligustrum vulgare) leaves
 
 
Titel: Hydration, polymerization and rheological properties of frozen gluten-water dough as influenced by thermostable ice structuring protein extract from Chinese privet (Ligustrum vulgare) leaves
Auteur: Jia, Chunli
Huang, Weining
Rayas-Duarte, Patricia
Zou, Qibo
Zhang, Luan
Li, Yanyan
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 59 (2014) nr. 2 pagina's 5 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Published by Elsevier B.V.
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 10 van 21 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland