Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige   
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Volume and texture improvement of gluten-free bread using quinoa white flour
 
 
Titel: Volume and texture improvement of gluten-free bread using quinoa white flour
Auteur: Elgeti, Dana
Nordlohne, Sebastian D.
Föste, Maike
Besl, Marina
Linden, Martin H.
Heinz, Volker
Jekle, Mario
Becker, Thomas
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 59 (2014) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2014
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 17 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige   
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland