Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 9 van 22 gevonden artikelen
 
 
  Effect of high molecular weight glutenins and rye translocations on soft wheat flour cookie quality
 
 
Titel: Effect of high molecular weight glutenins and rye translocations on soft wheat flour cookie quality
Auteur: Moiraghi, Malena
Vanzetti, Leonardo
Pflüger, Laura
Helguera, Marcelo
Teresa Pérez, Gabriela
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 58 (2013) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2013
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 9 van 22 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland