Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 52 van 59 gevonden artikelen
 
 
  Soy ingredients stabilize bread dough during frozen storage
 
 
Titel: Soy ingredients stabilize bread dough during frozen storage
Auteur: Simmons, Amber L.
Smith, Kelly B.
Vodovotz, Yael
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 56 (2012) nr. 2 pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 52 van 59 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland