Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Effect of barley and oat flour types and sourdoughs on dough rheology and bread quality of composite wheat bread
 
 
Titel: Effect of barley and oat flour types and sourdoughs on dough rheology and bread quality of composite wheat bread
Auteur: Rieder, Anne
Holtekjølen, Ann Katrin
Sahlstrøm, Stefan
Moldestad, Anette
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 55 (2012) nr. 1 pagina's 9 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland