Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
 
  Sulfhydryl oxidase enhances the effects of ascorbic acid in wheat dough
 
 
Titel: Sulfhydryl oxidase enhances the effects of ascorbic acid in wheat dough
Auteur: Faccio, Greta
Flander, Laura
Buchert, Johanna
Saloheimo, Markku
Nordlund, Emilia
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 55 (2012) nr. 1 pagina's 7 p.
Jaar: 2012
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 12 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland