Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 18 gevonden artikelen
 
 
  Effects of sourdough and dietary fibers on the nutritional quality of breads produced by bake-off technology
 
 
Titel: Effects of sourdough and dietary fibers on the nutritional quality of breads produced by bake-off technology
Auteur: Kopeć, A.
Pysz, M.
Borczak, B.
Sikora, E.
Rosell, C.M.
Collar, C.
Sikora, M.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 54 (2011) nr. 3 pagina's 7 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 18 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland