Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Effects of roasting on barley β-glucan, thermal, textural and pasting properties
 
 
Titel: Effects of roasting on barley β-glucan, thermal, textural and pasting properties
Auteur: Sharma, Paras
Gujral, Hardeep Singh
Rosell, Cristina M.
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 53 (2011) nr. 1 pagina's 6 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 2 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland