Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 11 van 17 gevonden artikelen
 
 
  Potential of dry fractionation of wheat bran for the development of food ingredients, part I: Influence of ultra-fine grinding
 
 
Titel: Potential of dry fractionation of wheat bran for the development of food ingredients, part I: Influence of ultra-fine grinding
Auteur: Hemery, Youna
Chaurand, Marc
Holopainen, Ulla
Lampi, Anna-Maija
Lehtinen, Pekka
Piironen, Vieno
Sadoudi, Abdelkrim
Rouau, Xavier
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 53 (2011) nr. 1 pagina's 8 p.
Jaar: 2011
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 11 van 17 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland