Digitale Bibliotheek
Sluiten Bladeren door artikelen uit een tijdschrift
 
<< vorige    volgende >>
     Tijdschrift beschrijving
       Alle jaargangen van het bijbehorende tijdschrift
         Alle afleveringen van het bijbehorende jaargang
           Alle artikelen van de bijbehorende aflevering
                                       Details van artikel 8 van 26 gevonden artikelen
 
 
  Evaluation of water holding capacity and breadmaking properties for frozen dough containing ice structuring proteins from winter wheat
 
 
Titel: Evaluation of water holding capacity and breadmaking properties for frozen dough containing ice structuring proteins from winter wheat
Auteur: Xu, Hua-Neng
Huang, Weining
Jia, Chunli
Kim, Yangsoo
Liu, Huiping
Verschenen in: Journal of cereal science
Paginering: Jaargang 49 (2009) nr. 2 pagina's 4 p.
Jaar: 2009
Inhoud:
Uitgever: Elsevier Ltd
Bronbestand: Elektronische Wetenschappelijke Tijdschriften
 
 

                             Details van artikel 8 van 26 gevonden artikelen
 
<< vorige    volgende >>
 
 Koninklijke Bibliotheek - Nationale Bibliotheek van Nederland